Kontaktirajte nas

 

 

 

Check-in & Check-out

Check-in vreme je obično od 14:00 sati. Ovo je standardno vreme koje vam omogućava da se smestite i osvežite nakon dolaska. Međutim, ukoliko želite raniji check-in ili kasniji dolazak, slobodno nas kontaktirajte unapred kako bismo pokušali da izađemo u susret vašim željama.

Check-out vreme je do 10:00 sati narednog dana. Ova praksa nam omogućava da pripremimo smeštaj za nove goste. Ako želite produžiti svoj boravak ili imate potrebu za kasnijim check-out-om, molimo da nas obavestite i pokušaćemo da vam izađemo u susret, ukoliko to bude izvodljivo.

Važno je napomenuti da će dostupnost ranijeg check-ina ili kasnijeg check-outa zavisiti od trenutne popunjenosti vile. Naš cilj je da vam omogućimo što udobniji i prilagodljiviji boravak.

Želimo vas srdačno dočekati i omogućiti vam ugodan boravak kod nas. Vaša udobnost nam je izuzetno važna, pa smo vam pripremili informacije o check-in i check-out vremenima, uz napomenu da smo fleksibilni i otvoreni za dogovor oko vremena ukoliko vam odgovara drugačije vreme dolaska ili odlaska.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili posebnih zahteva, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i učiniti vaš boravak kod nas što ugodnijim.

Politika otkazivanja

Da bismo vam pružili najbolje usluge i osigurali rezervaciju, želimo vas obavestiti o našoj politici uplate depozita i otkazivanja.

Kako bismo zadržali vašu rezervaciju i osigurali vaš odabrani termin boravka, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 30% ukupne cene boravka. Ova uplata osigurava da će vam vila biti rezervisana i spremna po dolasku.

Molimo vas da imate na umu da depozit nije povratan u slučaju otkazivanja rezervacije dan pre planiranog dolaska. Razumemo da se neočekivane situacije mogu dogoditi, ali ova politika nam pomaže da upravljamo rezervacijama i omogućimo pravovremeno obaveštavanje drugih zainteresovanih gostiju.

Ukoliko se suočite s potrebom za otkazivanjem ili promenom datuma vašeg boravka, molimo vas da nas obavestite što je pre moguće. Naš cilj je da vam pružimo što veću fleksibilnost u okviru naših mogućnosti, pa ćemo rado razmotriti promene ukoliko je to izvodljivo.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili potreba za dodatnim informacijama, slobodno nas kontaktirajte.

Radujemo se vašem dolasku i trudićemo se da vaš boravak bude nezaboravan i ugodan.

Posetite nas

Vila “La Hacienda” je spremna da vam pruži nezaboravne trenutke, bilo da slavite, uživate u ljubavi ili se opuštate.

Očekujemo vaš dolazak i priliku da vam pružimo izuzetno iskustvo u našem raju na zemlji.