Izdavanje vikendice za proslave

Organizacija dogadjaja

N
Momačke večeri
N
Rodjendani
N
Devojačke večeri
N
Venčanja
N
Žurke

Dobrodošli u našu vilu, gde svečanosti postaju nezaboravni trenuci. Bez obzira da li planirate venčanje iz snova, glamuroznu rođendansku proslavu ili bilo koji važan događaj koji će ostaviti snažan utisak, naša vila je savršeno mesto za vaš poseban dan.

Prostrano i prelepo uređeno dvorište, smešteno u prelepom okruženju koje pruža mir i privatnost za vašu svečanost, čini idealno mesto za ceremonije pod otvorenim nebom.

Naš tim je posvećen ostvarivanju vaših najvećih želja i ideja, stvarajući jedinstveni doživljaj koji će se dugo prepričavati.

Rezervišite Vaš termin već danas i doživite svoj poseban dan na način o kojem ste oduvek maštali. Neka vaša svečanost bude nezaboravna, a mi ćemo se pobrinuti da svaki trenutak bude savršen.

Kontaktirajte nas kako bismo zajedno započeli putovanje ka vašem savršenom događaju. Vaša vila La Hacienda

“Magične trenutke pretvaramo u nezaboravne uspomene.”

Vaša udobnost je naš prioritet, stoga smo osmislili širok spektar usluga kako bismo vam olakšali planiranje.

Naš profesionalni ketering će zadovoljiti sve vaše zahteve, dok naši elegantni šatori i pagode obezbeđuju udoban prostor bez obzira na vremenske uslove.

Dekoracije – od najsitnijih detalja do veličanstvenih aranžmana, stvaramo ambijent koji odražava vašu viziju. Vaši snovi postaju naša inspiracija, a svaka dekoracija ima svoju priču da ispriča.

Dozvolite da vaša posebna prilika zasija u svetlu naše vile. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti nezaboravan događaj ispunjen radosti i sećanjima. Vila “La Hacienda” čeka da postane domaćin vaših najlepših trenutaka.

Za sve informacije o ceni i dostupnosti vile za Vaš željeni datum, budite slobodni da nas pozovete

Koja je cena najma vile?

Vila “La Hacienda” vam nudi nezaboravno iskustvo koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Cena najma vile zavisi od broja osoba.

Kako biste saznati dostupnost za vaše željene datume i cenu, možete nas kontaktirati na telefone:

063/780-45-91

Gde se nalazi La Hacienda?

Vila se nalazi na adresi Lastina 8, Beška – Dunav, okružena prirodom, sa prelepim pogledom na Dunav, pruža potpunu privatnost i idealno je mesto za boravak ili organizaciju dogadjaja.

Za koje sve namene mogu da iznajmim vilu?

Dragi gosti,

“Vila La Hacienda” sa zadovoljstvom otvara svoja vrata kako bi postala epicentar vaših najposebnijih trenutaka. Naša prelepa vila pruža vam mogućnost da proslavite nezaboravne događaje, uživate u mirnim vikendima i stvarate dragocene uspomene koje će zauvek ostati u vašem srcu.

Za momačke i devojačke večeri, naša Vila La Hacienda je savršen izbor. Obezbedićemo vam vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo dok se pripremate za vaš poseban dan. 

Zamislite kako izgovarate sudbonosno “da” u okruženju prelepog vrta i predivnih pejzaža. Vila La Hacienda pruža bajkovitu atmosferu za vaše venčanje. Naš iskusni tim će se pobrinuti za svaki detalj kako biste se opustili i uživali u vašem danu iz snova.

Slavite svoj rođendan ili bilo koju drugu posebnu priliku u našoj vili i pružite sebi i svojim gostima neponovljivo iskustvo. Bilo da planirate intimno okupljanje ili veliku proslavu, naša Vila La Hacienda zadovoljiće sve vaše potrebe.

Ali to nije sve! Ako tražite miran vikend daleko od gradske vreve, Vila La Hacienda je idealno mesto za vaš beg u prirodu. Ovde ćete pronaći svoj unutrašnji mir i ponovno napuniti baterije.

Šta je sve uključeno u cenu najma?

U cenu najma je uključeno: korišćenje vile i svih sadržaja, čisti peškiri, fen za kosu, kuhinjski aparati, escajg i posudje, roštilj i pečenjara, trambolina, pikado, golići za fudbal, 15 parking mesta ispred kapije objekta, Wi-Fi internet…

 

Koliki je kapacitet vile?

Na raspolaganju su vam 10 udobnih mesta za noćenje (4 spavaće sobe). Svaka soba je pažljivo uredjena kako bi vam obezbedila miran san.

Vila je takodja idealno mesto za organizovanje proslava i posebnih dogadjaja. Naša prostrana bašta i terasa mogu primiti veliki broj gostiju.

Bilo da slavite rodjendan, venčanje ili bilo koji drugi važan trenutak, mi ćemo se pobrinuti da vaša proslava bude nezaboravna.

Da li pružamo usluge keteringa i organizacije?

Uz mogućnost prilagođavanja prema vašim potrebama, nudimo dodatne usluge poput vrhunskog keteringa, prelepih dekoracija, elegantnih barskih stolova, prostranih šatora i pagoda i rashladnih vitrina, kako bi vam specijalan dan učinili nezaboravnim.

Vaša potpuna satisfakcija nam je prioritet, a mi ćemo se pobrinuti da svaki trenutak proveden u vili La Hacienda bude savršen.

Smeštajni kapacitet

Vila za izdavanje je čarobno utočište koje pruža nezaboravan boravak svakom gostu. Njen kapacitet predstavlja ključni faktor u obezbeđivanju udobnosti, privatnosti i iskustva koje se pamti.

 

Spavaće sobe

Kupatila

Spavaćih mesta